Referanser. Ring ved spørsmål.

Smaalenes Avis www.smaalenene.no

Vi har benyttet reisetsted.no som arrangør av en lesertur til London. Og har positive erfaringer med det. Stor kunnskap om London, godt organisert, samt hyggelig og kunnskapsrik reiseledelse på turen.

Jarle Bentzen
Ansv.red/adm.dir.

 

Askim Fotballklubb

Lørdag 8 desember dro 23 (?) godt voksne fotballgutter  fra Askim FK med reisetsted.no til London for å se kamp både Lørdag og Søndag.

Oppmøtet var kl.06.00 på Moss-Rygge flyplass, kun med pass og godt humør. Reiselederen hadde papirene i orden og flybillettene, tur-retur ble delt ut ved ankomst.

God informasjon i forkant gjorde det enkelt for oss å sjekke inn. Alle gikk greit gjennom sikkerhets kontrollen.

I London stod 3 maxi taxi klare, som kjørte oss rett på hotellet. Etter innsjekking bar det opp til Emirates stadium for kamp mellom Arsenal og WBA. En stor opplevelse for alle. En fantastisk stadion.

Søndag var det kamp på Boleyn Ground mellom West Ham og Liverpool.

Siden vi var litt sent tilbake på hotellet etter kampen, hadde reiselederen bestilt langbord for alle på en restaurant i nærheten av hotellet. Veldig bra, spesielt med tanke på at en av gutta hadde bursdag og det var viktig å holde oss samlet. Det ble en flott kveld!

Toget tok oss trygt tilbake til flyplassen mandag og vi landet på Moss-Rygge flyplass, faktisk litt før skjema.

På vegne av alle gutta takker jeg for en topp tur hvor alt gikk på skinner fra A til Å. Ikke så lett det med 23 i reisefølget.

Vi ses helt sikket igjen ved en senere anledning.

Mvh Tom Bolstad, Daglig Leder Askim Fotballklubb

 

HS Elektro AS www.hs-elektro.no

Vi benyttet reisetsted.no i forbindelse med sitt 10-års jubileum. Reisetsted.no fikset alt rundt en firmatur til Manchester for våre 15 ansatte. Alt i tett dialog med oss. Vi har bare positive erfaringer med å benytte disse som reisearrangør. TAKK!!!

 

Mysen Cementstøperi as www.mysencement.no 

Vi var svært fornøyd med både turen og måten den ble planlagt og arrangert på. Vi så Chelsea mot Liverpool og fikk billetter der vi virkelig fikk føle på stemningen. Alle som deltok var strålende fornøyd, også de som i utgangspunktet ikke var overveldende Liverpool-supportere.

Vi vil ikke nøle med å bruke Reisested.no AS, hvis vi skal på en liknende tur senere, og kan trygt anbefale firmaet til andre potensielle kunder.

-------------------------------------------------------------------------------------------

- "Alt av bestilling til utlevering av billettene gikk knirkefritt. Satt på noen fantastiske plasser på Club Level på Emirates. Anbefaler reisetsted.no på det varmeste.

Arnt-Bjarne Aronsen

- ''Dessverre gikk Liverpool på et tap i finalen, men uansett så må vi få takke for MEGET gode plasser på Wembley! Helt perfekt, rett og slett!

Neste gang LFC er i avgjørende finaler eller lignende, skal vi nok prates igjen om billetter :)''

Hilsen Roger Toppen & Tore Nes

-"Vi var vitne til en strålende kamp på Wembley! Bra plasser, enkel og grei levering av billettene samt at dere svarer utrolig fort på mail, gjør at vi kommer til å bestille billetter fra reisetsted igjen!

Vil dere kunne skaffe billetter til en eventuell FA Cup finale?"
(Ja billetter til FA Cup finalen vil vi kunne levere. Vær tidlig ute :-)

Jørgen Adrian Ødegård

- "Jeg bestilte kampbilletter til Arsenal - Liverpool. Reisetsted fikk tak i bortebilletter blant Liverpoolsupporterne.Litt av en opplevelse med 0-2 :-) Alt gikk knirkefritt. Bra priser i forhold til andre. Anbefales!"

Rune Andersen

- "Er veldig fornøyd med vår bestilling av kampbilletter til West Bromwich - Wolves 16.10.11. Jeg sendte forespørsel om 4 billetter bare 3 dager før kampen og fikk raskt svar. Vi betalte med paypal og dette var veldig enkelt og greit. Henting av billeter på kampdagen hos West Bromwich ticket office gikk veldig bra og raskt. Selve plassene var bra ikke langt fra den mest ihuga fansen. Kan trygt anbefale å bestille fra reisetsted.no. Jeg kommer tilbake neste gang jeg skal til England"

Sebastian Solted