Vi er spesialister på billetter til Arsenal sine kamper:

Arsenal billetter uten hotell- Liverpool billetter på forespørsel? Reisetsted.no hjelper deg med billetter til Premier League. Vi har holdt på i 10 sesonger.

Bruk en leverandør av kun billetter og bestill hotell og fly selv. Du sparer mye.

Vi kan levere billetter i borteseksjonen også. Reisetsed.no har levert til privatpersoner, grupper og firmaer. Se referanser lenger nede og på siden for referanser.

 

Terminlisten for Premier League med oppdaterte datoer: SE HER For å kontakte oss SE HER

Her er noe kamper med. Ta kontakt for pris.

Arsenal vs Chelsea 22. august Her er det gode tilbud

Arsenal vs Tottenham 25. september

Arsenal vs Crystal Palace 16. oktober

Arsenal vs Manchester City 1. januar

   

VI TAR FORBEHOLD OM ENDRINGER AV KAMPDATOER.

TA KONTAKT FOR OPPDATERTE PRISER.

Liverpool skaffer vi på forespørsel. Ta kontakt :-)

(Vi tar forbehod om endring av pris da de kan endres på få minutter avhengig av tilgjengelighet. VÆR TIDLIG UTE)

 

 

- "Takk for billettene og handelsen. Veldig fin kamp og fantastiske plasser til Arsenal vs West Ham. Vi tar kontakt neste gang vi skal på kamp''

Saeed

- "Alt av bestilling til utlevering av billettene gikk knirkefritt. Satt på noen fantastiske plasser på Club Level på Emirates. Anbefaler reisetsted.no på det varmeste.

Arnt-Bjarne Aronsen

- ''Dessverre gikk Liverpool på et tap i finalen, men uansett så må vi få takke for MEGET gode plasser på Wembley! Helt perfekt, rett og slett!

Neste gang LFC er i avgjørende finaler eller lignende, skal vi nok prates igjen om billetter :)''

Hilsen Roger Toppen & Tore Nes

-"Vi var vitne til en strålende kamp på Wembley! Bra plasser, enkel og grei levering av billettene samt at dere svarer utrolig fort på mail, gjør at vi kommer til å bestille billetter fra reisetsted igjen!

Vil dere kunne skaffe billetter til en eventuell FA Cup finale?"
(Ja billetter til FA Cup finalen vil vi kunne levere. Vær tidlig ute :-)

Jørgen Adrian Ødegård

- "Jeg bestilte kampbilletter til Arsenal - Liverpool. Reisetsted fikk tak i bortebilletter blant Liverpoolsupporterne.Litt av en opplevelse med 0-2 :-) Alt gikk knirkefritt. Bra priser i forhold til andre. Anbefales!"

Rune Andersen

- "Er veldig fornøyd med vår bestilling av kampbilletter til West Bromwich - Wolves 16.10.11. Jeg sendte forespørsel om 4 billetter bare 3 dager før kampen og fikk raskt svar. Vi betalte med paypal og dette var veldig enkelt og greit. Henting av billeter på kampdagen hos West Bromwich ticket office gikk veldig bra og raskt. Selve plassene var bra ikke langt fra den mest ihuga fansen. Kan trygt anbefale å bestille fra reisetsted.no. Jeg kommer tilbake neste gang jeg skal til England"